fredag 8. mai 2009

We're not that different at all

Jeg er helt ferdig med å pakke! (Bortsett fra dyna og puta da) Og det er så trist. Hege har også snart ferdig, så rommet er altfor tomt etter min smak. Men sånn er det vel..

Dagen idag har gått te å skrive i hverandres årbøker, rydde klasserom, rydde og pakke ferdig soverommene klar te utvask i morra og is-spising med klassen.

Jeg har ikke noe lyst til å skrive om hvor trist alt er, derfor velger jeg å fortelle hvor fantastisk morsomt det var på puben, og alt sammen som skjedde etterpå...

Onsdag holdt puben åpent for oss, som sagt, og si ca 60 av 80 elever var der nede. Det var så gøy!!!
Alle hadde det skikkelig koselig, vi klarte å kortslutte musikkanlegget fordi vi spilte for høy musikk, vi stilte oss opp alle mann alle foran bardisken og sang korsangene "Tir Na Noir" og "Ett år på Jæren" for Bjørn og Therese som var på jobb, vi ødela et bord, spilte biljard, dansa på bordene og stolene, knuste altfor mange glass og rett og slett koste oss...

Jeg gikk hjem ganske tidlig (!) klokka var jo 01:12 da jeg sovna. Jeg var dødstrøtt på grunn av altfor lite søvn de siste dagene. Det var ganske stille og rolig på internatene da jeg krøyp te køys og jeg sovna fort...

Klokka er 05:01 og brannalarmen går! Hege og jeg detter ut av sengene våre av skrekk, for den brannalarmen skjærer noe sinnsykt i ørene! Vi fikk på oss noenlunde varme klær, det regna og ulte ute og vi fomla oss te døre ut te gangen.
Der kunne ikke vi se en dritt! Hele gangen var fylt med røyk, og da vi prøvde forsiktig å finne veien ut, la Hege merke te at det kom fra kjøkkenet rett ovenfor oss. Der sto flammene ut av komfyren, og vi fikk panikk og løp ut.
Brannvesenet kom, og vi (vi som i vi som bodde nærmest kjøkkenet) fikk ikke gå inn før en time senere, og da holdt de på å vifte ut all røyken, noe de gjorde i 45 minutter. Jeg sovna klokka 7, og en time senere sto jeg opp med resten av skolen, og vi ble møtt i Nornesalen med et brett fra stekeovnen med to køllsvarte klumper oppi. Noen ble sultne natt te Torsdag og ville lage ostesmørbrød, ble trøtte, gikk og la seg U T E N å spise maten. G R E A T!
Også oppå kaffefilter av alle ting. Nå etterlyser skolen hvem som har gjort det, ellers må hele skolen cæshe inn med penger for uttrykkningen både av brannvesenet og vaktmester/brannmann Sigve + ny komfyr.

Senere på dagen, si etter lunch, skulle vi egentlig ha aktivitetsdag, men den ble avlyst siden det var funnet litt for mye tomgods på de diverse internatene fra N A S H E T de hadde den natta. 50 av 80 elever var innblandet i en alkoholsak, og i stedet for å utvise så mange over 3 dager som er minstestraffen, har vi fått totalforbud mot å drikke... resten av skoleåret!
Sånn er nå det...

Også er jeg litt trist fordi mamma ikke gidder å komme å hente meg alikevel - det blir bare pappa og James (eller, James ska vi hente i Kongeparken på Søndag xD) dustekjerring!
Jeg skjønner godt, men alikevel er det trist. Dess er det ikke min feil at hu ikke kan si nei te å lage en kake. Hu har takket ja te å lage kake for 3 fuckings konfirmanter! Så da sa jeg at hvis hun heller vil slave og bake kake enn å komme å se meg synge, så gjør du det... da ble hun sur.

Apropos synging! Jeg må slutte å være så jævlig hjelpsom og snill i fylla. Aparently hadde jeg lovet Jacob å hjelpe han å synge "Muse - Supermassive Blackhole" under konserten te PC-Rock Torsdag kveld. Han klagde over at den var muligens litt for høy for stemmen hans, og at det kom te å bli jævlig, så da sa jeg at jeg godt kunne hjelpe te...
Jeg hadde nettopp våkna og snakket med mamma da jeg tusla bort te garasjen der konserten sku være. Jeg stelte meg sånn at jeg så litt, mn ikke sto i veien for dem som tok bilder. Jeg gadd ikke ta med kamera, for jeg var trøtt og sliten.
Så sier Jacob; "Ja, erm, dette her kommer til å høres kjempe fælt ut men... nei forresten, Knut? Hvor er Kia?"
Jeg ser opp og lurer v e e e ldig på hva han vil med meg. SÅ kom jeg på det!
"Nei, neeeei, nei nei nei neeeeei!"
"Hallo, du lovte!"
Jeg blir nærmest dytta opp mot Jacob og får en mikrofon i hånda,
"Fylleløfte eller ikke, dette SKAL du"
Gaddam! Jeg har aldri vært så nervøs før i hele mitt liv, og det hjelper hvertfall ikke når jeg ikke hører meg selv i monitor. Gøy? Ja. Skjer det igjen? N E I!

Bilder kommer... nå skal jeg sove
When destiny calls you,
You've got to be strong
I may not be with you,
But you've got to hold on

Just look over your shoulder

I'll be there, always.

2 kommentarer:

  1. Du var så flink Kia! Scenetekke <3 Jeg ble så glad, så glad når du stod der!

    SvarSlett
  2. Gugg! Takker for komplimentet, men ja... jeg var så heldig at jeg ikke hørte noe, i motsetning te dere, så jeg skakke klage. Men tusen takk, sukkerspinn <3

    SvarSlett