tirsdag 9. juni 2009

Missfornøyd?

Nei, jeg hakke egen PC! Så hold kjeft!

Men jeg har jobb. Og penger. Masse penger. Og mer blir det når restskatten kjem. Og feriepenger. Og lønninger.

Nå må jeg bare lage en handleliste over ting jeg trenger te leiligheten. Mamma og jeg ska te Ikea neste Fredag, og jeg skal kjøpe seng ^^,
Min aller første seng! (Nei, jeg sover ikke på gulvet, jeg har bare aldri kjøpt egen seng før ettersom det jeg sover i nå er en madrass snekkra inn i veggen)
Og senga mi er så fin! Det er en dobbeltseng. I jern. Hvitt jern. Smijernsseng. Bare dobbel. Og hvit.
Jeg elsker den, og den elsker meg.

Jeg skal begynne på jobb på Fredag. Tilbake bak bardisken for meg, hurra! Klarer ikke helt legge fra meg det der, visstnok. James ska være dørvakt. Høhø. "På et 20års aldersgrense-sted" Næmmen, han blir stor gutt!

Jeg gleder meg til Hove. Jeg gleder meg til å se folka mine igjen. De som er MINE folk, og ikke halve Larvik sine. De som ingen andre jeg kjenner vet så mye om. De jeg kan ha helt for meg selv. Et lite tilflyktningssted, mildt sagt. Det blir så kos!
Åh, lille Marita-mi, Dorthea, Thea (?) og Jacob. Andreas. PC-Rock generelt. Helt ærlig har jeg lite peiling på hvem som ska te Hove eller ikke. Magnus blir med da, og det blir chill. Nå må jeg bare finne stormkjøkkenet mitt....

I morra ska jeg te frisøren, også må jeg innom banken sånn at de kan fortelle meg hvor jeg plutselig fikk 8700kr fra. Det er altfor lite og for tidlig te å være restskatt, og altfor mye te å være lønning fra Proffice. Jeg skjønner IKKE no'!
Jeg gruer meg te frisøren. Tenk om de klepper meg kort-kort. De kan godt ta noe, og stusse litt. Kanskje gradere. Muligens tynne det ut, men jeg vil ikke ha 3cm lengere hår en broren min!
JEG TRENGER MIN PSYKISKE STØTTE, MARITA!!!!!

Torsdag (ja, jeg ramser opp for det kan ta år før jeg tydeligvis får PC'n min igjen) skal jeg på "opplæring". Dvs, jeg skal lære å lage ordentlig drinker som Cosmopolitan og Long Island xD
Tappe øl kan jeg, lage smådrinker kan jeg, jeg husker så vidt hva som ska oppi Long Island... men Cosmopolitan. OMG, den er dødsdigg, og den minner meg om "Sex & Singelliv" som jeg forøvrig sitter og ser på om kvelden for tiden, siden jeg endelig, etter 21år har fått TV på rommet MED DVD/VHS-spiller. Jeg nyter det, ikke døm meg.

Nå skal jeg rulle meg en røyk, grue meg te i morra, begynne på Ikea-handleliste og se "Sex & Singelliv"

NATTA!


Btw: Bildene fra Undgomsfestivalen blir en smuuuuuuuuule forsinka siden jegendaikkeharPC!!!!!!!!111

4 kommentarer:

 1. Du skal få all den psykiske støtten du bare vil, Kiara ;)

  SvarSlett
 2. Mariiiiiiiitaaaaa!
  Jeg har blitt altfor kort på håret, og jeg veit ikke om jeg liker det eller ikke!!!
  Det ser.... rart ut!
  Trøst meg...!

  SvarSlett
 3. *trøster
  Gleder meg til Hove! BLIR GOOD <3
  De 8700kr er kanskje feriepenger? :O
  Iiiiiiih<3

  SvarSlett
 4. Ja, de var lønning OG feriepenger fra Proffice!

  SvarSlett