søndag 10. januar 2010

Frysepinne

Ha! Nå har Marthe Isabelle klaga på meg fordi jeg ikke har blogga på en stund. Jeg sier bare; når du er i mer eller mindre full jobb og attpåtil skal stelle hjemme og ikke får sett kjæresten din så mye som du ønsker selv om dere sover i samme seng, er det ikke akkurat bloggen som roper på meg når jeg får tid.

Men uansett da; denne helgen har jeg var produktiv. Jeg hadde gjennomgang av leiligheten på Fredag med huseieren for å sjekke at alt var som det sku være, så jeg var oppe kl 10. Før det lagde jeg matpakke og sendte min kjære av gårde til skolen. Så vaska jeg hele leiligheten, lagde middag og tok bussen til Stavern for å vaske litt klær. Der blei jeg til Lørdagen for mor og far skulle kjøre noen ting til leiligheten og overraske meg med en splitter ny vaskemaskin!
Vi spiste en lang lunsj hjemme i Tønsberg , mamma og jeg stelte i stand maten mens gutta var på expert og henta vaskemakina. Mamma hadde klaga over og vært bekymra for at vi sku fryse ihjel i kulda så de kjøpte like greit en varmeovn til å ha på kjøkkenet, for det har vi ikke. Også la de til det at neste strømregning betaler de (!)
Sånn i grunn syntes jeg det litt ubehagelig at de skal trøkke på oss så masse goder som det der; ikke at jeg klager eller sier "nei takk", men jeg vil liksom ikke melke de for penger heller. Jeg føler meg bortskjemt!
Da de hadde dratt sovna Emil på sofaen så jeg begynte å henge opp litt bilder, printe ut nye og pusle litt. Da han våkna kom Marthe på besøk. Vi knerta en flaske vin og noen øl for jentene sku egentlig ut på en fest. Det endte med at vi satt oppe hele natta og pjalla xD

På Søndagen (i dag, altså) lagde vi koselig frokost og Emil dro til larvik for å hente noen greier. Marthe svippa meg bort til togstasjonen for jeg sku hente billetter til Oslo-turen i morra. Da jeg kom hjem satte jeg på en film og bare chilla'n i sofaen. Jeg følte meg lat så jeg fant ut at jeg like godt kunne gjøre ferdig "klage" brevet til Lånekassa og KREVE borteboendestipend for Emil. Så langt, så godt - nå er jeg lei av å skrive, har ikke gjort annet den siste timen og jeg VIL dune'n på sofa'n...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar