søndag 3. januar 2010

2010 = fine året : )

Jeg sitter i min nyinnredet stue rett ovenfor min nye samboer aka kjæreste og tenker for meg selv hvor heldig jeg er.

Starten på et nytt år kunne ikke vært bedre; jeg har en jobb, jeg har de beste vennene i mitt liv, den fineste kjæresten som ble min samboer 1. Januar og jeg har endelig fått innrede leiligheten slik jeg vil ha det!


Jeg bor fortsatt i den samme leiligheten i Tønsberg. Det er de samme rommene, noen av de samme møblene men atmosfæren og vennligheten er totalt forandret. Leiligheten har fått en ny stil, en ren stil. Litt bohemsk stil som oser av røkelse, kaffe og te, og ikke minst kjærlighet. For første gang siden jeg flyttet inn i leiligheten føler jeg meg hjemme. Ting er ryddigere, mer organisert, mer balansert og nøytral.

Også har jeg den snilleste kjæresten som lar meg gjøre hva jeg vil og attpåtil liker måten jeg gjør ting på. Til gjengjeld lager jeg middag og gir han oppmerksomhet.


Det er så koselig. I kveld har vi laget hjemmelaget pizza til middag og sett film på sofaen under et teppe med en kopp te hver. En godisskål til disposisjon og ullsokker på beina. I mellomtiden snør det og er kaldt ute, mens jeg bare krøller meg sammen som en katt og hadde jeg kunnet male hadde jeg gjort det.

I hele dag har vi, eller jeg, susa rundt i leiligheten og puslet med små ting som bildeopphenging og innredning. Mens Emil har søkt på jobber og av og til vært handyman og skrudd sammen noen små ting, har jeg klart å få oversikt over de tingene vi har og de tingene vi trenger.
I slutten av måneden skal min mamma og jeg på Ikea og jeg har 3000 Norske kroner og svi av, så forhåpentligvis strekker det seg til.

Det eneste vi mangler er en vaskemaskin... Sånn rent praktisk.

Mens jeg sitter på ikea.no kan jeg ikke dy meg og bare MÅ smugtitte innom indiska.no også. Emil skal på sesjon Mandag 11. Januar og jeg må være støttekontakt og bli med inn til Oslo. Og i Oslo fins Indiska, og på Indiska er det salg. Og når det er salg blir Kia glad, og er Kia glad er alle glade : P

Jeg vet det nettopp har vært jul, men jeg bare MÅ ha:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar